Καβούρια στο Barbeque

Για 4 άτομα /Χρόνος Προετοιμασίας: 10’ /Χρόνος Ψησίματος: 20’

Υλικά:

► Μισή κούπα βούτυρο

► 2 ½ κουταλιές της σούπας σκόνη σκόρδου

► 2 ½ κουταλιές της σούπας αλάτι με μπαχαρικά

► 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire

► 2 κιλά καβούρια μεγάλα

Εκτέλεση:

1.     Προθερμάνετε τη ψησταριά σας σε μεσαία θερμοκρασία και λαδώστε ελαφρώς την σχάρα.

2.     Σε ένα μικρό τηγάνι λιώστε το βούτυρο και προσθέστε την σκόνη σκόρδου, το αλάτι και την σάλτσα Worcestershire.

3.     Αφαιρέστε τα πόδια από τα καβούρια, σπάστε το κέλυφος και αφαιρέστε το «ψαχνό».

4.     Τυλίξτε χαλαρά σε ένα αλουμινόχαρτο τα πόδια και το κρέας και βάλτε το πάνω στη σχάρα.

5.      Μετά από λίγα λεπτά, ανοίξτε ανοίξτε λίγο το αλουμινόχαρτο και προσθέστε το μείγμα με το βούτυρο. Ψήστε τα για δεκαπέντε με είκοσι λεπτά.

Leave a Reply